DTM Techniek – Keteldiep 25F –  8321MH Urk

info@dtmtechniek.nl – tel. 0527-263726

We Brengen De Toekomst
Bij U Thuis

Uiteraard werken wij volgens de strengste veiligheidsrichtlijnen en zijn wij een erkende zonnestroom-installateur, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw zonne-energie. We installeren een aparte groep in uw meterkast en bieden u toegang tot een gebruiksvriendelijke app waarmee u uw rendement kunt volgen. In de meeste gevallen is uw woning binnen één werkdag volledig geïnstalleerd en operationeel. We leggen u duidelijk uit hoe salderen werkt en wat het rendement voor uw specifieke situatie is. Dit kan namelijk per regio en netwerkbeheerder verschillen, waardoor een algemene uitleg niet voldoende is.

Engineer with helmet working at solar cell power plant with sunset in evening

Waarom voor DTM kiezen?

Ervaring

Vanwege onze uitgebreide klantenkring hebben wij ervaring met diverse aanvraagprocedures en kunnen u van praktisch en deskundig advies voorzien.

BTW teruggave

Wij bieden service voor hulp bij de regeling voor BTW-teruggave, en wij assisteren met het aanvragen van de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+)-subsidie voor grootverbruikers.

Support

Heeft u vragen of heeft u behoefte aan support? Bij ons bent u aan het juiste adres! Ons deskundige team staat klaar om u te helpen met al uw vragen en ondersteuning rondom zonne-energie en onze installaties. Of het nu gaat om technische details, rendement, of specifieke wensen, wij zijn er om u te helpen.

photovoltaic-photovoltaic-system-solar-system-2138992

Onze missie

  • Woningen: Verlaag uw energiekosten en draag bij aan een duurzame toekomst met onze efficiënte zonnepanelen voor uw huis.
  • Vakantiehuizen: Zorg voor een milieuvriendelijke energievoorziening, zelfs op uw vakantiebestemming, met onze eenvoudige installatie-oplossingen.
  • Bedrijven: Optimaliseer uw bedrijfsvoering en bespaar op energiekosten met onze op maat gemaakte zonnestroomsystemen.
  • Projectontwikkelaars: Integreer duurzame energie in uw projecten vanaf het begin met onze flexibele en schaalbare oplossingen.
  • Overheden: Werk mee aan een groenere toekomst en ondersteun lokale duurzaamheid met onze betrouwbare zonne-energie systemen.
Shopping Basket