DTM Techniek
Keteldiep 25 F   
8321 MH Urk

info@dtmtechniek.nl
0527-263726
06-20197968

Maritieme Techniek

Maritieme techniek

DTM Techniek is gespecialiseerd in het realiseren van maritieme installaties. We verrichten werk in alle segmenten: van binnenvaart tot visserij. Wij realiseren de complete elektrische installaties voor stuurhutten en zijn bedreven in het inbouwen van apparatuur of aanleggen van vloerverwarming. Ook elektra voor machinekamers verzorgen wij. Zoals het aansluiten van uw motor of pompen. Praktisch elke vorm van elektra voor maritieme techniek leggen wij aan. Vragen of specifieke wensen? Neem dan nu contact op met ons!

Ook voor storingen en spoed kunt u ons bereiken!

Veiligheid

Bij maritieme techniek staat veiligheid natuurlijk voor op. Door een betrouwbare installatie te leveren, waarborgen wij dit. De hoogste kwaliteit leveren van uw maritiem technische installatie vinden wij de normaalste zaak van de wereld, zodat u met een gerust hart uw beroep kan uitvoeren.

Service

U bent bij DTM Techniek verzekerd van een veilige installatie. Wanneer zich er echter een storing voor zou mogen doen, bent u ook verzekerd van snelle en effectieve service. In deze sector, waar veiligheid voorop staat, weten wij dat flexibiliteit een absolute pré is in de dienstverlening.

DTM Maritieme Techniek

DTM Techniek heeft al vele jaren ervaring in het aanleggen en repareren van Maritieme techniek. En het is niet zonder reden dat onze klanten steeds weer voor ons kiezen! Stabiliteit en zekerheid, dat is waar DTM garant voor wil staan. Kom eens vrijblijvend kennis maken!

Installatietechniek aan boord

DTM Maritieme Techniek werkt veel samen met de ESB Group en KD Workboats. Zo is DTM betrokken bij zowel nieuwbouw als reparatie en onderhoud. DTM werkt voornamelijk op schepen tot 25 meter.