DTM Techniek – Keteldiep 25F –  8321MH Urk

info@dtmtechniek.nl – tel. 0527-263726

Maritieme Techniek

DTM Techniek is dé specialist in maritieme installaties, actief in alle sectoren van de binnenvaart tot de visserij. Wij verzorgen complete elektrische installaties voor stuurhutten en zijn experts in het inbouwen van apparatuur en het aanleggen van vloerverwarming. Daarnaast verzorgen wij de elektra voor machinekamers, waaronder de aansluiting van motoren en pompen. Of het nu gaat om stuurhutten, machinekamers of andere maritieme installaties, wij leggen praktisch elke vorm van elektra voor maritieme techniek aan.

Catamaran motor yacht on the ocean

SERVICES

Discover Our Services

Veiligheid

Bij maritieme techniek staat veiligheid natuurlijk voor op. Door een betrouwbare installatie te leveren, waarborgen wij dit. De hoogste kwaliteit leveren van uw maritiem technische installatie vinden wij de normaalste zaak van de wereld, zodat u met een gerust hart uw beroep kan uitvoeren.

Service

U bent bij DTM Techniek verzekerd van een veilige installatie. Wanneer zich er echter een storing voor zou mogen doen, bent u ook verzekerd van snelle en effectieve service. In deze sector, waar veiligheid voorop staat, weten wij dat flexibiliteit een absolute pré is in de dienstverlening.

Techniek

DTM Techniek heeft al vele jaren ervaring in het aanleggen en repareren van Maritieme techniek. En het is niet zonder reden dat onze klanten steeds weer voor ons kiezen! Stabiliteit en zekerheid, dat is waar DTM garant voor wil staan. Kom eens vrijblijvend kennis maken!

Shopping Basket