dtm_zonne1.jpg
Projecten

Zonnepanelen
Sinds kort is DTM Techniek echter ook gespecialiseerd in zonnepanelen. Jacob Kramer: ,,Van kleine systemen van vier tot zes panelen, tot grote systemen voor bedrijven. Alles is mogelijk. Het mooie is dat er ook nog steeds subsidiemogelijkheden zijn en bedrijven kunnen gebruik maken van fiscale voordelen. Een zonne-energiesysteem gaat probleemloos 25 jaar mee en is gemiddeld genomen in een jaar of zeven terugverdiend. Reden genoeg dus om eens een afspraak te maken.’’

Scheepsbouw
DTM Techniek is een specialist als het gaat om elektrische installatie op schepen, voor zowel bedrijfsmatig gebruik als de pleziervaart. Wij ontwerpen uw complete technische installatie en verzorgen de installatie. Bedrading, schakelborden en -kasten, meet- en regelinstallaties, data-besturingssystemen, touchscreens, verlichting, alarm- en brandsystemen, nautische apparatuur, navigatie-apparatuur, enz.

Wij kunnen de modernste apparatuur leveren inclusief de technische ondersteuning.
Voor de pleziervaart werken wij volgens de CE-normen. Voor de beroepsvaart volgens de eisen van de Scheepvaart Inspectie.

Met onze expertise zorgen we ervoor dat u met een gerust gevoel in een moderne brug komt te staan met hoogwaardige apparatuur en installatiewerk waar u op kunt vertrouwen.

Utiliteitsbouw
DTM Techniek adviseert, ontwerpt, calculeert, installeert en onderhoudt uw installatie. Het kan gaan om een verlichtingsplan, schakelkasten, telefooninstallatie en databekabelingssystemen. Hier komt een stukje maatwerk bij kijken, zodat een hoogwaardige en veilige installatie wordt geleverd.

Ook voor camerabewaking, inbraak- en branddetectie leveren en installeren wij geavanceerde systemen. Ook voor uitbreiding van uw datanetwerk of elektrische installatie maken wij de berekeningen om uw systeem aan uw wensen te laten voldoen.

De installaties worden aangelegd volgens de geldende eisen van de branche-organisatie.
Met tekeningen, installatiemetingen en documentatie heeft u altijd de beschikking over de complete projectgegevens en uitvoeringsdetails.

Woningbouw
DTM Techniek heeft al meegewerkt aan diverse woningbouwprojecten. Van eenvoudige appartementen tot luxe villa's. Stuk voor stuk betrouwbare installaties, gemaakt naar de wensen van de gebruiker.

Ook bij eventuele aanpassingen of uitbreiding van uw huidige elektriciteitsnet, bieden wij tal van mogelijkheden. Samen wordt er gekeken naar wat de gewenste situatie is, én hoe deze op de beste manier kan worden bereikt.

Ook voor onderhoud en storingen staan wij voor u klaar.